avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare in urma declararii ca inapt militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare in urma declararii ca inapt militar

Buna ziua!
In urma unor internari am fost diacnosticat cu urmatoarele afectiuni: Hipertensiune arteriala gradul II , ateromatoza carotidiana bilaterala si diabet zaharat tip II. Pana in prezent am beneficiat de 60 zile concediu medical si urmeaza sa fiu bagat in comisia medico militara.
Doresc sa stiu daca bolile cu care am fost diacnosticat pot duce la declararea mea ca ,,inapt militar,,.
Daca nu cunoasteti cum as putea afla care sunt bolile care duc la aceasta clasare?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liviu2006 , utilizator 17:53, 22 Martie 2010

Daca nu cunoasteti cum as putea afla care sunt bolile care duc la aceasta clasare?

...depinde. puteti sa mai detaliati, ce varsta aveti si cati ani ati desfasurat cariera militara?
Buna si multumesc pentru raspuns.
Am varsta de 39 ani , vechime totala in munca de 21 de ani si 8 luni , din care 15 ani si 5 luni ca si militar , 1 an si 4 luni militar in termen si restul in viata civila.
M-ar interesa mai mult daca diacnosticele medicale se incradeaza pentru a ma considera ,,inapt militar,,
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. sufăr de ... Koasz72 Koasz72 Bună ziua Am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. Sufăr de miopie.la ochiul drept care cu timpul a ajuns la destul de mare -8. Ochiul stâng este normal.Dr ... (vezi toată discuția)
Grad handicap pentru unul din urmatoarele diagnostice: fergus fergus Imi puteti spune in ce grad de handicap se incadreaza urmatoarele diagnostice: 1. Hipertensiune arteriala esentiala grad III, stadiul 3 risc inalt. 2. ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala ileana Maria ileana Maria Bună ziua,se poate pensiona mama în vârstă de 54 ani ,este diagnosticată cu diabet zaharat tip 2 insulinodependent de 2 ani și cu hipertensiune arteriala ... (vezi toată discuția)