avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere firme
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere firme

Buna ziua,

Acum 10 ani, am inchiriat apartamentul unei firme de avocatura care a inregistrat acolo mai multe sedii sociale. In prezent, au mai ramas doar 2 firme (conform Reg. Comertului), una e suspendata, cealalta e in lichidare. Ce demersuri trebuie facute pentru a le radia, avand in vedere ca dorim sa inchiriem apartamentul unei persoane juridice?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 13:18, 1 Aprilie 2019
Depuneti cate o cerere de radiere din registrul comertului a sediilor sociale pentru fiecare dintre societati insotita de copii ale contractelor expirate.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata si fara sediu social meeshoo meeshoo Am o firma (2 asociati), fara datorii sau active, cu activitatea suspendata de aproape doi ani, in curand aceasta suspendare expira. As dori sa radiez ... (vezi toată discuția)
Inchiderea firmei in timp ce este suspendata MariusZ MariusZ Buna ziua, In 2008 am infiintat o firma si, pentru ca mi s-a parut mai simplu la momentul respectiv, am infiintat-o pe un sediu social inchiriat (de la o ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)