buna seara, am primit aceasta hotarare online in urma procedurii de divort dintre mine si sotul meu ambii cetateni romani, casatoriti la consulatul din Dubai:
".03.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: C 4 Familiei
Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale invocate de către instanţă, din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii formulată de reclamantul U L, în contradictoriu cu pârâta U G, în favoarea Judecătoriei Ploieşti. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, .03.2019.
Document: Hotarâre 2xxx/2019 .03.2019
" habar nu avem ce inseamna si de ce si cum, avand in vedere ca avocatul nostru nu a putut fi prezent si numai sotul s-a prezentat, eu fiind inca in Dubai. Ne puteti ajuta sa deslusim ce anume inseamna acest raspuns/hotarare? Multumesc
Divort
Matilda33
Bună ziua, întrebarea mea este dacă soțul poate depune cererea de divorț în București, el fiind din București, dacă căsătoria a avut loc în alta ... (vezi toată discuția)
Locul divortului
mariadaria
Vreau sa divortez . Sunt cununata civil in comuna mea. Pot transfera dosarul de cununie civila in orasul unde locuiesc?am citit ca se trimite un certificat de ... (vezi toată discuția)