avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copil muscat de caine in parcul Circului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copil muscat de caine in parcul Circului

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot actiona in instanta si sub ce forma urmatoarul caz.
In data de 16.03 am fost cu cei 2 copii minori in Parcul Circului. In timp ce se jucau pe un spatiu verde din fata Circului, 3 caini (vagabonzi dar care erau acolo cu un stapan) au venit alergand spre ei, muscandu-l de fund pe unul dintre copii. Stapanul nu a facut niciun gest de a isi chema cainii decat in momentul in care tatal copilului a inceput sa il loveasca pe cel care a muscat copilul. Le-a pus lesa si fugea spre iesirea din parc, insa oamenii din parc l-au oprit pana la venirea politiei si gardienilor.

Am sunat la 112, au venit foarte repede o ambulanta si politia Sectia 6. Eu am mers si am facut plangere la politie, tatal a mers cu ambulanta la Matei Bals unde i s-a administrat prima doza de vaccin antirabic copilului (din cele 5 doze necesare).

Intrebarea mea catre dvs. este daca eu pot, din punct de vedere legal, sa trag pe cineva la raspundere pentru cele intamplate.

Dupa muscatura aplicata copilului meu, in 20 de metri cainele respectiv a mai musca si o alta fetita, nu stiu daca parintii au facut plangere sau nu.

Din cate am inteles, politistii l-au dus la sectie pe stapanul cainilor, urmand sa il duca spre Spitalul Obrejia pentru evaluare psihiatrica.

Multumesc,

Daniela Pop

Alte discuții în legătură

Copilul meu a fost muscat de cainele vecinilor in strada si fapta a fost clasata ca fapta nu exista r.bobo.r r.bobo.r Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie pentru muscatura de caine Drajneanu Drajneanu Buna ziua, Ieri 31 mai 2016 am fost muscata de cainele unor vecini de scara .Eu am un catel de talie mica(scottish terrier) si il plimbam(legat cu ham si ... (vezi toată discuția)
Muscatura caine cetatean pe strada cataro2002 cataro2002 Buna ziua, Am o problema mare zic eu, un cetatean a fost muscat in afara curtii mele de catelul meu maidanez scapat din curtea mea cu lant cu tot. Eu ... (vezi toată discuția)