avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumpare masina nefunctionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumpare masina nefunctionala

Am cumparat de maxim 7 zile o masina SH din romania ,, imatriculata, am vazut masina, am facut un test, volanul tragea greu, vanzatorul mi-a spus ca e din vina voltajul bateriei, am facut contract vanzare cump si toate restul actelor si am mers sa luam alta baterie, Am cumparat-o tot din banii mei dar cand a instalat-o vanzatorul pe masina a montat invers bornele rezultand prajirea calculatorului masini. Necesita inlocuirea calclatorul BSI si cheilor masini plus posibil altele. As vrea sa o dau inapoi si sa primesc banii deoarece asa nu poate fi folosita. In cazul in care nu va dori prin proces am sanse ? Masina are actele in regula insa pe talon nu e mentionat instrainare la data .. catre ... in rest avem toate actele in regula.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
aditzas, utilizator
Cel mai recent răspuns: aditzas , utilizator 07:14, 19 Martie 2019
Dv denuntati ca actualmente masina are calculatorul ars urmare actiunii vanzatorului acumulatorului
Ce vina are vanzatorul pentru ca vanzatorul acumulatorului a incurcat polaritatea bornelor ?
Nu va hazardati cu actiune in instanta impotriva vanzatorului vehiculului care nu are raspundere pentru actiunile tertilor
M-am exprimat eu gresit , nu vanzatorul acumulatorului a montat acumulatorul ci vanzatorul masini a montat acumulatorul ... imi cer scuze pentru exprimare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina cu sechestru civil cypytitu cypytitu Buna ziua. As dori sa stiu daca cineva a mai intalnit o situatie similara. De curand am achizitionat un autovehicul imatriculat in Belgia de la un cetatean ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata - nereguli, reziliere contract elenarodicabota elenarodicabota tatal meu a cumparat din targul de masini o dubita. a facut contractual cu proprietarul I-a dat banii dar pe cand sa-si traca masina pe el a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Masina vulcan50 vulcan50 am cumparat o masina MATIZ anul trecut in luna aprilie.am semnat actele de vanzare cumparare ,totul a fost ok. la RAR cand sa merg sa o verific ... (vezi toată discuția)