avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza de calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza de calcul concediu medical

Buna seara.
Am o intrebare...in baza a ce se stabilește cuantumul concediului medical?
Mai exact soția mea a lucrat în ultimele 6 luni anterioare concediului medical cu jumătate de normă.
Patronii susțin că au plătit Cas ul si toate dările la norma intreaga.Acum a venit răspunsul de la CNAS ca se respinge dosarul de plata al concediului medical pe motiv....Stagiul de cotizație incomplet.'
Cine trebuie să plătească si cat.
Va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu medical prenatal Dyadyana Dyadyana Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt gravida si am termenul de nastere 04.03.2015. Am venituri din PFA si nu am platit pana acum contributia de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cu cod 03 - accident de munca mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua Ma intereseaza cine plateste un CM cu cod 03 - accident de munca si daca certificatele medicale trebuiesc inregistrate la Casa Judeteana de Pensii. ... (vezi toată discuția)
Plata cm refuzata de angajator caraibbe caraibbe am si eu o problema cu angajatorul meu, care nu vrea sa imi plateasca comcediul medical pe motiv ca nu am 6 luni de cand lucrez la aceasta firma. (codul ... (vezi toată discuția)