avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia proprietari deranjata de problemele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia proprietari deranjata de problemele locatarilor

D-na X angajata la Asociatia de proprietari s-a scandalizat cand i-am spus ca mi-a iesit WC-ul in casa la ora 21h. A inceput sa zbiere ca ea nu ne infunda WC -ul si nici tevile de canal si nu are ce sa faca fiind in afara programului. De ce sunam asa tarziu? Am rugat-o sa ne ajute dar nu a inteles de ce o deranjam. Va rog sa imi spuneti cui sa ma adresez pentru a inlocui aceasta persoana cu una responsabila. Doresc o rezolvare rapida. Pot sa o reclam la politie pentru ca a fost recalcitranta? Aceasta doamna ne ia banii dar nu rezolva nimic, in plus mai vorbeste si urat. Nu meritam asa ceva. Cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:51, 19 Martie 2019
Nu o poate schimba poliția.
Vorbiti cu cei din bloc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa sunati presedinele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv va confruntati cu problema prezentata pe forum dar pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Ce calitate detine dna X?
Daca este reprezentantul legal al asociatiei de proprietari ,acvesta detine obligatia sa ia act de orice problema cu care se confrunta locatarii-bineneinteles cu respectarea programului de comunicare
Daca este angajata asociatiei de proprietari,va puteti adresa pentru comunicare nemultumiri fata de atitudinea si comportamentul acesteia la angajator=asociatia de proprietari
Problema esentiala consta in acea ca daca dna X este administrator de imobil aceasta nu are obligatia sa dispuna de la sine putere acte si actiuni
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari reste presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare bunei functionari a partii comune de constructii si instalatii din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva societatii care administreaza blocul (dezinteresata) Carmen-Sara Carmen-Sara Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti unde pot reclama societatea ce administreaza blocul unde locuiesc,in cazul in care a fost total dezinteresata sa reapare ... (vezi toată discuția)
Program casierie asociatie galosh galosh Buna ziua. As dori sa stiu cat trebuie sa fie programul de lucru la casieria asociatiei. La mine la asociatie acesta este o PFA, si are program 4 zile pe sapt, ... (vezi toată discuția)
Pierderi foarte mari la apa calda AlinFrancu AlinFrancu Cine raspunde pentru pierderile foarte mari de apa calda inregistrate la bloc. Depistarea si remedierea cu mare intarziere a defectiunii (parte comuna) de la ... (vezi toată discuția)