avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozite taxe
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozite taxe

Sunt primariile obligate sa trimita in fiecare an instiintare de plata contribuabililor? De ce eu am platit timp de 3 ani impozit pe cladire ( nerezidentiala ) conform celor spuse la ghiseul primariei, si acum imi spun ca trebuia sa platesc mult mai mult pt ca nu mi am depus raportul de evaloare a cladirii , dar ei in acesti ani nu m au anuntat oficial ( nici macar anul urmator cand ma duceam sa platesc taxele la ghiseu ).
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2019
Andila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andila , utilizator 14:24, 19 Martie 2019
Nu sunt. Adica sa va trimita instiintare ca trebuie sa respecatati legea?
Adica sa ma instiinteze anul urmator ca trebuie sa fac raport de evaloare, nu sa imi ia banii si dupa trei ani sa imi zica de acest raport

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular itl-001, model 2016 mirceani mirceani Detin in proprietate o cladire nerezidentiala. Am contactat primaria pe raza careia se afla cladirea cerand sa mi se comunice impozitul datorat pe anul 2016. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri nerezidentiale Andila Andila Detin o cladire de birouri. La sfarsitul anului 2015 am terminat contractul de inchiriere. De atunci cladirea este goala. Am platit in ani 2016,2017,2018 ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)