raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

oana ristea 
	    	Utilizator

oana ristea 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

sandru72	                   

succesiunea din partea lui tata este obligatorie santem 2 frati si mama in viata ce trebuie sa facem? va multumesc:O (vezi toată discuția)
	                    sandru72	                   

succesiunea din partea lui tata este obligatorie santem 2 frati si mama in viata ce trebuie sa facem? va multumesc:O (vezi toată discuția)

giovi_mik	                   

buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)
	                    giovi_mik	                   

buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)

cristika	                   

Succesiunea dupa tata?
Buna ziua,
Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
	                    cristika	                   

Succesiunea dupa tata?
Buna ziua,
Tatal meu a decedat in mai 2021 si ar trebui sa dezbatem pentru a ne incadra in termen cu succesiunea. Singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)