avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani vechime in timpul scoli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani vechime in timpul scoli

In ani 1970 1972 am urmat cursurile scoli profesionale comerciale cursuri ucenici la locul de munca asi vrea sa stiu aceasta perioada se considera vechime in munca?

Alte discuții în legătură

Perioada de ucenicie este vechime pentru pensie? Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Tatal meu a urmat cursurile unei scoli profesioane intre anii 1967-1970. Asta inseamna un contract de ucenicie, in care erai angajat 8h/zi si ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala ucenicie la locul de munca lelicornelia lelicornelia ma numesc Nicolaie Cornelia .intrebare...am urmat cursul de ucenicie la locul de munca de 3 ani.Amo intrebare ...de cand aplica oficiul de pensii ca sa se ia ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala Trand12 Trand12 Buna ziua ucenicia la locul de munca se considera vechime in munca am termina tscoala in 1973 curs comasat3 ani 1970 -1973 .Trei luni scoala in fiecare an ... (vezi toată discuția)