Nu cred ca trebuie sa ajungeti in instanta , in eventualitatea in care dvstra formulati o plangere impotriva Dnei Judecatoare ! Nu ar fi in favoarea dvstra! Oricum, de preferat ar fi sa discutati cu mama dvstra si sa o faceti sa inteleaga ca trebuie sa evite orice rafuiala cu dna judecatoare, si sa respecte programul de liniste stabilit de administratorul blocului respectiv! La fel cum vi s-a mai spus mai sus :
Art. 2. - Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
Intelegere din partea ambelor parti ! Multa bafta
~ Conținut șters la cerere ~
legea e foarte interpretabila, ambigua, nerelevanta si greu de pus in aplicare, practic, ca sa respecti cei 40 dB noaptea si 50 dB ziua, e ceva absolut de groaza..... (iar eu am o discoteca la subsol, televizorul e mic copil).
Cum putem stii ca dna Judecator are dreptate?
E Aproape misiune imposibila, sinucigasa !
Chiar daca e judecator.
(vorbesc din practica, asa cum aplica politia legea, nu din teoria legii).
Rugamintea mea e sa ii spuneti dnei judecator ca are dreptate, ca faceti tot posibilul sa dati zgomotele mai incet. Sa vorbiti frumos cu ea, ca o intelegeti si o simpatizati. Dar mai mult decat sa vorbiti intelegator cu ea si sa ziceti ca ea, dar sa nu faceti decat 10%, chiar nu prea puteti sa si faceti concret (nici teoretic, nici practic).
In afara de faptul ca e judecatoare, alta "noutate" ce ati mai aflat?
Nici una.
Si nici nu o sa aflati prea curand. Sper sa Dormiti noaptea de 99% mai linistita ca pana acum.
Procedura e imensaaa. Pana face dansa procedura.....
De ce credeti ca nu a facut-o pana acum..... Tocmai din acest motiv.......
aveti obligatia sa respectati linistea, nu trebuie sa deranjati ceilalti locatari.
eu am o discoteca care de doi ani are ba peste 40 dB ba, sub 40 dB,
Si dansii nu mai respecta legea de mult, si nu le face nimeni nimic
politia nu da amenzi.,
politia nu vine cu sonometru
politia de fata cu sonometristul nu da amenzi, ca trebuie sa aiba sonometru bon, ca fara bon nu prea da, dar...recvunosc discoteca a dat muzica incet cand a vnit politia si nu am mai avut ce masura......
ce lege o fi nu stiu...care lege...ajutati-ma si pe mine si pe dna judecator, ca eu sunt in situatia dnei judecator...