avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Videoconferinþã
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Videoconferinþã

O societate comercială are 3 administratori . Pentru a lua o hotărâre cu privire la societate se întâlnesc 2 dintre ei la sediul societăţii iar cel de-al treilea , aflându-se în altă localitate participă la luarea hotârârii în cadrul unei videoconferinţe . Cum se poate proba consimţământul celui de-al treilea , la luarea hotărârii?
Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters13798 , utilizator 16:57, 8 Mai 2006
Nu e nevoie. La sedintele Consiliului de administratie deciziile se iau cu majoritate simpla. daca vreti semnatura celui care nu e de fata ,puteti sa scrieti Hotararea CA , sa precizati ca s-a luat consimtamantul pe fax si sa trimiteti Hoatarea pe fax la semnat, urmand sa va trimita faxul cu Hoatararea semnata.
daca nu e de acord va face opozitie la hoataraea luata. oricum ea e valida cu 2 voturi din trei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vot prin corespondenta ginnyy ginnyy este nevoie de un formuar special pt votul prin corespondenta? mi se cer formalitati speciale la registrul comertului? In actul constitutiv nu se ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat nesemnat adoptat printr-o hotarare a asociatilor? gillu gillu Buna seara. La societatea noastra consiliul local este asociat unic. S-a numit un administrator al societatii in baza OUG 109/2007, care a trecut de procedura ... (vezi toată discuția)
Decizii in ad generala B.Ramona B.Ramona Am o asociatie, are 5 membri fondatori care de altfel sunt si in organele de conducere. Ulterior ca orice asociatie a admis noi membri si nr acestora este in ... (vezi toată discuția)