avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bani blocați de Cargus
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bani blocați de Cargus

In urma unui anunț de vânzare a unui produs pe Facebook am fost contactată de o cumpărătoare ,am negociat prețul ,produsul avea poze și am convenit să îi trimit coletul cu Cargus ,plata ramburs
A primit coletul as plătit și a constat că aș nu este ce dorea ea spunand că produsul este deteriorat ,a făcut plângere la politie eu neprimind nici banii nici coletul iar Cargus a blocat banii după ce a încasat rambursul
In baza căreia legi pot ei bloca banii ?m-am ales și fara bași fara produs așa deteriorat cum spune doamna că era
Este corect?

Alte discuții în legătură

Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)
Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)