mariustz 
	    	Utilizator

mariustz 
	    	Utilizator	    

panaitcorneliu 
	    	Utilizator

panaitcorneliu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dariamaria77	                   

Buna ziua.Va relatez problema mea.
Pe 20 martie mama mi-a  luat  fetita de la scoala in momentul cand a vrut sa traverseze de pe trotuarul din dreapta catre ... (vezi toată discuția)
	                    dariamaria77	                   

Buna ziua.Va relatez problema mea.
Pe 20 martie mama mi-a  luat  fetita de la scoala in momentul cand a vrut sa traverseze de pe trotuarul din dreapta catre ... (vezi toată discuția)

Zattara88	                   

Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    Zattara88	                   

Am traversat prin loc nepermis si din cauza mea s-au tamponat 2 masini. Ambi soferi au asigurare.Politia locala a venit a constatat ca nu sunt victime, mi-a ... (vezi toată discuția)

Gabriel1996p	                   

Buna ziua.
Prietena mea a fost lovită de o masina dupa ce a coborât din autobuzul pus la dispozitie de firma unde lucrează, precizez ca nu era oprit ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriel1996p	                   

Buna ziua.
Prietena mea a fost lovită de o masina dupa ce a coborât din autobuzul pus la dispozitie de firma unde lucrează, precizez ca nu era oprit ... (vezi toată discuția)