Am un spatiu comercial la parterul unui bloc. Mentionez ca toate utilitatile sunt direct contractate, inclusiv serviciul de curatenie. Acum un an asociatia de proprietari ne-a spus ca este obligatoriu sa ne inscrie in asociatie si implicit sa ne puna la plata. Toate avariile si reparatiile la spatiu le-am platit singuri, inclusiv deratizare.
Ni se factureaza comision de administrare si cheltuielile directe ale asociatiei : comisioane bancare, chirie spatiu asociatie, cota parte din asistenta juridica platita pt procesele lor.
As dori sa-mi explicati daca este obligatorie aceasta taxare sau nu.
Multumesc
CipM
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Motivul pt care platiti este pt ca sunteti coproprietarul acelor parti comune, chiar daca nu va folositi de ele. Ca si cum ati avea un teren in alt judeti, aveti obligatia taxelor locale, ingradirii, ingrijirii si mentinerii curateniei (cat de cat).
Normal ca trebuie sa platiti pentru mentinerea in stare buna a bucatii dvs de proprietate comuna. Si cum de asta se ocupa cineva, cineva-ul trebuie platit (dvs ati face munca patriotica pe functia respectiva?).
E foarte normal ca daca aveti suprafata a 3 ap. sa platiti de 3 ori mai mult decat un ap.. Daca intr-un bloc cu 4 apartamente ati fi fost proprietarul a 3 dintre ele, ati avea pretentia sa platiti la fel cu proprietarul celui de-al 4-lea apartament?!
Sau invers, daca toate ap din bloc ar fi fost in proprietatea unei singure persoane, vi s-ar fi parut ok sa impartiti juma-juma costul repararii terasei, liftului, renovarii fatadei?
Pana la urma asta e legea. Nu va place, strangeti 100.000 semnaturi si propuneti schimbarea ei.
Cum trebuie repartizate in acest caz cheltulielile ce ne revin, conf art75 (c) - cheltuieli pe cota -parte indiviza ?
Asociatia ne repartizeaza acum cheltuielile la suprafata magazinului nu la suprafata cotei indiviza.