avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită DREPT FOLOSINTA MASINA
Discuție deschisă în Executare silită

DREPT FOLOSINTA MASINA

Buna seara !

Am avut o rata la banca pe care o perioada nu am reusit sa o achit si m au dat la executor judecatoresc . In momentul in care m am angajat mi a venit poprire la firma , Firma nu a achitat nici o rata eu nu am stiut, atunci domnul executor mi a pus sechestru pe masina cu drept de folosinta in 2017. Firma a platit toata creanta restanta ajungand cu ratele la zi chiar si in ziua de azi. Acum o saptamana am fost oprita de politie in urma verificarilor mi au ridicat talonul facandu -mi un proces verbal in care specifica sa merg cat mai curand pentru rezolvarea problemei la domnul executor. Domnul executor a refuzat sa mi dea vreo adresa in care sa specifice ca am drept de folosinta , a spus 'Nu avem temei legal sa va dau aceasta adresa, decat cu acordul creditorului'. dar mi a trimis un mail in care spune ca am drept de folosinta "Buna ziua
Aveti drept de folosinta
Revenim cu procesul verbal" care nu l am primit nici in ziua de azi . Politia nu ia in considerare un mail . Ce pot face mai departe ? Mai pot circula cu masina in baza acelui mail?

Va multumesc,
O zi buna !
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
stancu ramona, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silită georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept ... Karolina27 Karolina27 Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept de circulație fiind un proces în derulare în legătură cu datoria neachitata a unui ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am un litigiu bancar, cu poprire, sunt la al 3 lea ... Cipy81 Cipy81 Buna seara! Am un litigiu bancar, cu poprire activa pe salariu, sunt la al 3 lea termen in instanta, dar am si un sechestru pe autoturism. As vrea sa plec in ... (vezi toată discuția)