avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept ...

Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept de circulație fiind un proces în derulare în legătură cu datoria neachitata a unui împrumut, eu am fost oprita de politie și mi-a fost luat talonul deoarece nu le funcționau calculatoarele pentru a găsi detaliile procesului în derulare eu având dovada procesului, talonul a fost trimis executorului dar executorul a spus ca nu este la el ci la politie, politia mi-a spus ca pot circula cu mașina dar dacă la finalizarea procesului sunt în defavoare kilometri în plus fata de cei scriși pe procesul verbal se plătesc în regim de taxi 3 lei pe km, executorul nu ma poate ajuta și fără talon nu pot circula fiind caz penal,ce pot face, ce as putea spune la secția de politie pentru a îmi recupera talonul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:49, 6 Februarie 2023
Talonul il recuperati de la serviciul specializat din cadrul politiei rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru auto-reținere talon AndraAlex AndraAlex Bună! Am nevoie de ajutor. Mi s-a pus sechestru pe autoturism.. În februarie ma oprit politia și mi-a reținut talonul.. Am încercat sa dau de executor am ... (vezi toată discuția)
Executare silită georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto! recuperarea documentelor! varga.adrian varga.adrian Buna ziua! In urma cu 30 de zile, am fost oprit de politie, si mi s-a comunicat ca autoturismul pe care-l conduc este sub sechestru! Mi s-a ridicat cartea ... (vezi toată discuția)