avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

Buna ziua.
Am avut un accident de circulatie in decembrie, anul 2018. Nu eu am fost de vina, ci m-au lovit pe mine, dar am avut o alcoolemie de 1,4 in aer. Acum cateva zile m-am interesat, si in sange am avut fix dublu. La ce ma pot astepta? Stiu, ca este penal, si in cel mai bun caz va fi cu suspendare. Mentionez, ca niciodata nu am avut niciun caz penal, nici macar contraventie, iar accidentul s-a soldat numai cu avarii, adica fara victime.
Intrebarea mea ar fi, daca am sansa, ca dupa un an de la hotararea judecatoreasca pot sa merg la redobandire, cu alcoolemia asta.

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
tlorand, utilizator
Buna ziua,
Sa va angajati un avocat BUN care sa reuseasca, eventual, sa va obtina pedeapsa cu suspendare nu cu executare.
Si inca ceva, interesati-va care sunt dimensiunile maxime ale valizelor admise la penitenciar.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Alcoolemie de 2,80 g/l alcool pur în sânge este foarte mare, ati avut si accident, va puteti astepta la orice, inclusiv la o pedeapsa in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan andrei1620 andrei1620 in data de 23.07.2015 am fost avut accident auto fara victime, singura avarie fiind masina mea avand alcoolemia de 0.74 in aerul expirat. nu am primit de la ... (vezi toată discuția)
Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Anulare sau suspendare permis??!! aandreea aandreea Buna ziua, un prieten de-al meu a fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in aerul expirat.Dupa care i s-au recolatat 2 probe biologice la care inca nu a primit ... (vezi toată discuția)