mariustz 
	    	Utilizator

mariustz 
	    	Utilizator	    

adriano8000 
	    	Utilizator

adriano8000 
	    	Utilizator	    

mariustz 
	    	Utilizator

mariustz 
	    	Utilizator	    

viteza nu este reala cea din bord, deoarece in bord viteza este mai mare cu 5 km la ora pentru a nu aparea eroari, viteza reala este cea care o vezi pe gps.
~ final discuție ~
 mongwan	                   

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca merita sa contest un proces verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pe ... (vezi toată discuția)
	                    mongwan	                   

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca merita sa contest un proces verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pe ... (vezi toată discuția)

Piri124	                   

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)
	                    Piri124	                   

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)

laur20005	                   

Salut , am si eu o problema in legatura cu un P.V. Pe data de 20-02-2013 in timp ce ma indreptam spre Deva la cativa km de Sibiu am fost oprit de  un agent de ... (vezi toată discuția)
	                    laur20005	                   

Salut , am si eu o problema in legatura cu un P.V. Pe data de 20-02-2013 in timp ce ma indreptam spre Deva la cativa km de Sibiu am fost oprit de  un agent de ... (vezi toată discuția)