avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde si ce trebuie sa fac pentru a deveni unic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde si ce trebuie sa fac pentru a deveni unic proprietar dupa un proces de partaj.

Buna ziua.
Anul trecut am finalizat un proces de partaj cu fosta sotie in urma caruia instanta a hotarat sa-i platesc o sulta de bani iar eu sa raman cu toate bunurile, respectiv un apartament in Bucuresti si un teren in Bragadiru.
Spuneti-mi, va rog, unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac pentru a o scoate pe fosta sotie din actele de proprietate.
Ati platit sulta ?
Nu o scoateți de nicăieri,daca aveti hotărârea legalizată,ati achitat sulta,mergeți la CF și intabulati imobilul pe numele dvs .
Legalizati hotararea si mergeti la CF cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta neplatita de mostenitori AgathaB AgathaB Buna ziua. Poate cineva ma poate ajuta cu un raspuns...In urma unui partaj civil concubini s-a decis cu sentinta definitiva : casa lasata in deplina ... (vezi toată discuția)
Partaj - schimbare drept de proprietate adina.vladau adina.vladau Buna ziua, Comunitate! În urma partajului cu fostul sot, apartamentul care acum este pe numele ambilor va trece în proprietatea mea. La DITL știu ce ... (vezi toată discuția)
Mostenire - partaj catalyn_yonutz catalyn_yonutz Buna ziua, In anul 1998-1999 intre parinti mei a fost un divort/partaj care s-a finalizat, dar tatal nu a luat nimic ce i se revenea. In anul 2004 tatal a ... (vezi toată discuția)