avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Factura de la hotel - luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Factura de la hotel - luare in spatiu

Factura de la hotel, este suficienta pentru stabilirea resedintei - domiciliului?

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu dupa vanzare apartament giglia giglia Buna ziua,sunt nou venita in Forum si am nevoie de ajutor in a ma lamuri cu privire la schimbarea domiciliului.Am fost pana ieri,proprietara unui apartament pe ... (vezi toată discuția)
Cum se face dovada resedintei in romania pentru cetatenii romani cu domiciliul in starinatate! radu163 radu163 Buna ziua. Am solicitad politiei romane sa ma indrume privitor la re-inoirea permisului de conducere expirat din 2009. Sunt CRDS, nu am avut nevoie de permis ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ikebana ikebana Contractul de comodat pentru locuinta trebuie incheiat obligatoriu in fata unui notar sau jurist? sau este suficienta doar prezenta comodantului si a ... (vezi toată discuția)