avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata impozit vanzare locuinta cumparata pe Cabinet ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata impozit vanzare locuinta cumparata pe Cabinet medical individual

Buna ziua,
Am cumparat acum 8 ani o garsoniera cu destinatia spatiu de locuit printr-un credit bancar pe un Cabinet medical individual (creditul a fost conditionat de catre banca de cumparare a imobilului pe CMI si nu pe persoana fizica) . Pretul de achizitie a fost de 32500 EUR, din care 6500 EUR aport propriu, restul de 26000 EUR credit bancar. Acum doresc sa lichidez cabinetul. Am gasit sa vand garsoniera la un pret de 50000 eur. In documentele contabile figureaza ca mai este de amortizat suma de 114000 lei. Ma intereseaza ce impozit trebuie sa platesc la vanzare? Este mai rentabil sa lichidez cabinetul si dupa aceea sa il vand? Care estesolutia optima!

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare locuinta cmi dgeorgescu dgeorgescu Buna seara, In anul 2013 am cumparat un apartament de 2 camere cu destinatia de locuinta pe un Cabinetul Medical Individual. Suma reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Cmi desfiintat are imobil in patrimoniu violeta_lica violeta_lica Buna seara, Va rog sa dezbateti urmatoarea situatie in incercarea de a gasii o rezolvare. CMI desfasoara activitate intr-un spatiu inchiriat. Separat ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie maranescu75 maranescu75 Buna,sunt proprietarul unei garsoniere transformate din bai comune in suprafata de 21.5 mp,mentionez ca suprafata este identica cu toate celelalte garsoniere ... (vezi toată discuția)