avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli auto microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli auto microintreprindere

Societatea, microintreprindere si platitoare de TVA, deduce pentru o parte din autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile in proportie de 50% intrucat nu intocmeste foi de parcurs. 50% din aceste cheltuieli sunt considerate avantaje salariale si se impoziteaza cu impozit pe venit/salarii si contributii sociale avand in vedere ca nu se incadreaza in prevederile art. 76 alin. (4) lit. t) din Codul fiscal? Ce se intampla in aceasta situatie cu cheltuielile aferente achizitiei autoturismului in conditii de deductibilitate 50%?

Alte discuții în legătură

Deducere pentru 2 autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile Evoremaps Evoremaps Buna ziua. Societatea, microintreprindere si platitoare de TVA, Se deduce pentru 2 autoturisme cheltuielile cu combustibilul si reparatiile in proportie de 50% ... (vezi toată discuția)
Deducere combustibil stroe_iuliana stroe_iuliana La un autoturism folosit de un agent de vanzari sau de un director, se deduce TVA-ul? Dar cheltuiala cu combustibilul este deductibila in totalitate sau 50%? (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)