Fata mea este însărcinată în luna a 8-a și stă la părinții concubinului. El e plecat de două luni la muncă în străinătate, nu i-a trimis de atunci niciun ban și spune că o va da afară din casă. Ce obligații are față de ea și de copil?
Fata mea în vîrstă de 20 ani este gravidă în luna a-8-a de sarcină. Cel cu care a rămas gravidă a plecat la muncă în străinătate lăsînd-o la părinţii lui. Acum după două luni de muncă, (între timp nu i-a trimis ei niciun ban) spune că o va da afară din casă pentru că nu o mai vrea și că eu sunt obligat să o iau acasă. Din punct de vedere legal el nu are nici o obligaţie faţă de ea și copil?
proastasatului
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca sunteti pregatita pentru un razboi contra unei mizerii de pensii....dati-i drumu'!
Daca nu, spuneti-i fiicei dvs ca e binevenita in casa dvs si ca impreuna va veti descurca.
Pana atunci adunati dovezi ca nu a trimis bani si ca o alunga din casa, pe care sa le aveti, daca va fi cazul.
Ce nevoie ar putea avea un copil de un astfel de tata in viata lui?
Ce fel de viata ar trai fiica dvs legata de un astfel de individ?
Pensie alimentara
Stefandutu
Buna dimineata. Ma framanta o intrebare la care as dori un raspuns
Pe la 22 de ani acum am 29 am avut o relatie cu o fata din care ia mi.a zis ca ar fi ramas ... (vezi toată discuția)