avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reparatii frigidere Bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reparatii frigidere Bucuresti

Buna ziua,
Doresc sa stiu care sunt conditiile prin care se pot repara frigiderele de catre firmele autorizate care apar pe internet. Ce acte trebuie sa-mi elibereze atunci cand apelez la acestia, cat trebuie sa fie garantia la ce repara frigiderul sau combina si cum il verific daca este autorizat sa execute reparatia.
Am gasit ceva firme pe net si nu afiseaza pe site-urile lor ca sunt autorizati si atat. Cu verific ca este ok firma?
Cu drag!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
valifrig, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am solicitat un mester, de pe un site de reparatii, ... Mugur 3001 Mugur 3001 Buna ziua! Am solicitat un mester, de pe un site de reparatii, pentru a-mi repara frigiderul. A venit, a facut o constatare de 1 minut, a conchis ca e stricata ... (vezi toată discuția)
Combina frigorifica dorel74 dorel74 am o combina frigorifica care a functionat 6,5 ani avand perioada de utilizare medie de 8 ani aceasta s-a stricat am solicitat repararea acesteia pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la dreptul de a solicita inlocuirea unui elestrocasnic defectat in perioada de garantie ioncelescu96 ioncelescu96 Am cumparat o combina Electrolux care s-a defectat in perioada de garantie.Firma care asigura service-ul a trimis la domiciliu un tehnician care ne-a informat ... (vezi toată discuția)