Buna ziua! Am solicitat un mester, de pe un site de reparatii, pentru a-mi repara frigiderul. A venit, a facut o constatare de 1 minut, a conchis ca e stricata placa No Frost si mi-a cerut bani pentru reparatia acesteia. I-am platit, a doua zi a trimis pe un coleg sau asa ceva cu placa reparata, a montat-o si m-a asigurat ca totul este in regula. Frigiderul insa a continuat sa nu functioneze. I-am solicitat restituirea banilor, eventual sa pastreze si placa, pentru ca eu nu mai doresc sa continui cu alte reparatii, dar a refuzat si a spus ca imi restituie doar o parte din suma. Pe un ton foarte arogant. Mentionez ca eu nu i-am cerut sa-mi repare placa, ci sa repare frigiderul, constatarea lui a fost cea care a dus la reparatia placii, desi ar fi trebuit sa faca o constatare temeinica sa vada ce defectiuni puteau fi. Intrebarea este daca aceasta situatie poate imbraca forma unei inselaciuni si merita a fi facuta o plangere penala. Probabil in acest fel a procedat si cu alte persoane de buna credinta.
Nu se justifica sa va complicati cu plangere penala
Sesizati oficial administratorul/patronul operatorului economic care a trimis "mesterul "care detinea obligatia sa consemneze proces verba de constatare si la final sa elibereze garantie pentru lucrare
Multumesc! Pai el e patronul, e PFA. A eliberat garantie 1 an , dar este pentru placa electronica. Ca si cum i-as fi cerut sa repare placa, nu frigiderul. ca asta-i reprosez, ca nu a facut o constatare profesionala care sa-i arate ce defectiuni are, ma informa, alegeam daca sa continui reparatia sau nu. De la inceput as fi avut toate informatiile. Asa mi-a cerut sa am incredere ca placa e problema si ca daca se rescrie softul ei, frigiderul va functiona. Si acum ma pune in situatia de a continua sa tot reparam alte componente, fiecare cu pretul lui.
Garantia este pentru produs ,nu si pentru verificare primare si manopera....
Daca detineti document justificativ,sesizati oficial protectia consumatorului