avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat nu mi vine din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat nu mi vine din CCC

Buna ziua,

Avem rugamintea sa ne spuneti care sunt pasii in cazul unei angajate care nu mai revine la locul de munca si nici nu d un semn in acest sens.In aprilie de fac 11 luni de la nasterea copilului si nu e de gasit mamica.Ce facem noi ca angajator daca nu isi face aparitia angajata?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 27 Martie 2019
In speta, daca salariat nu mai revine din CCC si nici nu depune cerere se încetare a c.i.m., atunci o ponturi nemotivate, urmand apoi a demara cercetarea disciplinară a acesteia.
si legea prevede ca 6 luni dupa revenire nu o pot da afara....in speta , dupa cercetarea disciplinara rezultatul poate fi incetarea CIM?
In temeiul legislației în vigoare, NU se poate dispune ca măsură de sancțiune disciplinară concedierea unei salariate în termen de şase luni de la data revenirii din concediul de creștere a copilului.
Pai si atunci..ea nu vine...eu 6 luni ce fac daca angajata nu se prezinta 6 luni la munca?o platesc degeaba?de bagat in concediu fara plata nu poate fi vorba..deci ce e corect?
Cum s-o platiti , daca este absent nemotivat ?

Alte discuții în legătură

Cum procedez cu o angajata care nu a revenit la munca dupa concediul de crestere copil? mariamarineci mariamarineci Buna ziua, O angajata nu a mai venit la munca dupa perioada de crestere copil. I-am trimis deja doua notificari. Va trebui sa ii desfac contractul pentru ... (vezi toată discuția)
Continuitate cic - al doilea copil cfsflorin cfsflorin Buna ziua, In mica firma cu specific agricol in care activez, a fost angajata o persoana, iar dupa exact 12 luni, am fost informati ca este gravida si ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)