avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Ce fel de asigurare medicală am nevoie pentru ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Ce fel de asigurare medicală am nevoie pentru rezidentă in Italia

Sunt persoană cu handicap și vreau să mă stabilesc in Italia. Vreau să depun actele pentru rezidentă insă mi se refuză dosarul pentru că asigurarearea de sanatate cu acoperire internatională, făcută in România nu este bună. Ce fel de asigurare să fac?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Alina1010, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina1010 , utilizator 13:11, 27 Martie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Italia: fată însărcinată, fără codice fiscale. cum se procedează în această situație? Fivy Fivy Unde poate merge o fata insarcinata care are codice fiscal,locuieste in Italia cu prietenul ,acesta lucreaza cu contract de munca,ea trebuie sa mearga la ... (vezi toată discuția)
Sunt român rezident in italia. ce pot face pentru a lua în spațiu un alt român? Crina980 Crina980 Buna ziua. Eu sunt roman,rezident in italia. Ce pot face pentru a lua in spatiu un alt roman? Aceea persoana doreste sa faca un codice fiscal dar nu are nicio ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)