avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate recupera diploma de BAC de la facultate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate recupera diploma de BAC de la facultate?

Buna ziua! Sunt student in anul 1 in cadrul facultatii UBB la ID. si vreau sa renunt la studii. Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri trebuie sa urmez pentru eliberarea diplomei , si cum sa pun problema pentru a nu intampina dificultati . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: 290381 , utilizator 14:34, 27 Martie 2019
Buna ziua,
Formulati o cerere scrisa la decanat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Din cate stiu in contract ma obliga sa achit taxa anuala in totalitate , fara plata taxei nu se elibereaza. va rog sa detaliati putin ce am de facut , exista ceva baza legala care sa le permina retinerea documentelor in original la sediu? va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)
Probleme la facultate - datorita schimbarii numelui pe cale administrativa Ana B Ana B Buna ziua, Am si eu o intrebare. De curand mi-am schimbat numele, mi-au iesit toate actele: buletin, certificat de nastere cu noul nume, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta nico_87_adi nico_87_adi Ma confrunt cu urmatoarea situatie, am terminat facultatea Spiru haret, forma de invatamant ID in anul 2009, iar licenta am promovato in acelasi an. Am ... (vezi toată discuția)