avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... APEL -CONTESTATIE PV PLANGERE CONTRAVENTIONALA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

APEL -CONTESTATIE PV PLANGERE CONTRAVENTIONALA

Am facut o contestatie la un proces verbal de contraventie iar prima decizie judecatoreasca din pacate imi este defavorabila.Mai exact plangerea mea impotriva procesului verbal de contraventie fiind respinsa ca "" NEINTEMEIATA"
In comunicarea primita scrie ca am drept la apel in termen de 30 de zile ce trebuie depusa la judecatorie. Declaratii date de politie in pv verbal si doua persoane din care un avocat, chemat ca martor si sub "juramant" fiind cu continut contradictoriu intre ele . AM VREO SANSA SA FAC APEL LA TRIBUNAL ? EI FIIND DIN FOCSANI , EU DIN NEAMT, sau sa iau vina asupra mea cu amenda 1100 lei si suspendare permis 30 de zile ( fiind sofer de tir de meserie) cu toate ca sunt nevinovat? MERGAND LA ARHIVA PT A VEDEA DOSARUL AM AVUT SURPRIZA CA INTANPINAREA TRIMISA DE MINE PRIN POSTA IN DATA DE 30 IANUARIE 2019 PT PROCESUL DIN 14 FEB 2019 NU ERA PUSA LA DOSAR, EA FIIND ADUSA DIN ALT DULAP DE PERSOANA DE ACOLO SI CAPSATA DE FATA CU MINE DE ACEL DOSAR. AM INTREBAT DE CE NU A FOST CAPSATA INAINTE DE PROCES A ZIS CA NU STIE NIMIC. MULTUMESC
Trebuia sa mergeti la dosar la datele infatisarilor sau sa angajati pe cineva. E mai greu de schimbat solutia in apel, dar nu stiu dosarul si ce s-a intamplat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat,contestatie EuEmi EuEmi Buna ziua. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta si daca mai pot face ceva. Mi-au luat permisul pt alcool la volan cu 00.03 % (adica nimic..au spus ca cu 2 ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile + 30 zile danutdruta danutdruta Buna ziua, Ma numesc Druta Danut din comuna Umbraresti, judetul Galati. Pe data de 22.09.2017, pe raza localitatii Valenii de Mures am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Termen returnare permis conducere dupa respingerea plangerii. Mihail Preda Mihail Preda [i]\"Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul X, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, privind ... (vezi toată discuția)