avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis anulat sau îl pot redobândi fara examen?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis anulat sau îl pot redobândi fara examen?

Salutare.

Am și eu o intrebare, permisul este anulat ? Trebuie sa fac din nou școala de șoferi?

Complet: C9 Penal
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 336 al.1 C.p. cu aplic. art. 396 alin. 10 CPP, condamnă pe inculpatul.... … la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 7.000 lei (200 zile-amendă X 35 lei sumă corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. (faptă din data de 10.02.2016) In conformitate cu art. 65 al. 1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art. 66 al. 1 lit. i (dreptul de a conduce autovehicule) Cp. În baza art.67 alin.2 C.pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. i C.pen., pe o durată de 1 an. În temeiul art.274 alin.1 C.pr.pen., va obliga pe inculpat la plata sumei de 1.100 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 22:27, 29 Martie 2019
La trecerea unui termen de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare puteți întreprinde demersuri pentru a reîncepe cursurile școlii de șoferi și a da din nou examen pentru obținerea permisului.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare fara acord de recunostere maxy2018 maxy2018 Complet: C9 Penal Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 al.1 C.p. cu aplic. art. 396 alin. 10 CPP, ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in urma condamnarii. cum il redobandesc, cu scoala sau fara scoala? Florentina Nicolae Florentina Nicolae Buna ziua Mi sa anulat permisul de conducere. Condamna pe inculpatul............pedeapsa închisorii de 1 an si 8 luni.pentru săvârșirea infracțiunii de ... (vezi toată discuția)
Hotarare- interzicerea exercitării dreptului de a conduce vehicule de categoria b krud85 krud85 buna ziua! Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod penal rap. la art. 396 alin. 10 Cod proc. penală condamnă pe inculpatul Rusu Mihai Bogdan, fără ... (vezi toată discuția)