avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... situatia unui somaj nedorit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

situatia unui somaj nedorit

am lucrat o perioada de 6 luni la o firma. am dreptul la somaj in caz ca firma nu mai are nevoie de mine?:hm:
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:07, 21 Noiembrie 2009
Pentru a beneficia de somaj aveti nevoie de 12 luni lucrate in ultimele 24..fara a fi necesar sa fie lucrate la acelasi angajator.
Si ..ganditi pozitiv!!!!!
Pe langa cele 12 luni muncite in ultimele 24 de luni , mai trebuie sa inceteze contractul individual de munca din motive neimputabile salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la somaj daca in ianuarie 2010 am avut concediu de odihna? preda ioana preda ioana buna seara....pe 24 februarie imi expira contractul de colaborare la firma la care lucrez momentan....mi-am intrebat seful daca am dreptul la somaj???dansul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea concediului crestere copil? corina_tudose corina_tudose Buna ziua, in 6 februarie se incheie perioada de concediu pentru crestere copil in varsta de pana la 2 ani si, cel putin teoretic, ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
O sa iau somaj? 4reall 4reall Buna ziua, in curand nu cred ca o sa mai lucreaza si sunt interesat sa stiu daca o sa iau somaj. Am lucrat 9 luni si am 1000 lei pe cartea de munca. (vezi toată discuția)