avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract nesemnat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract nesemnat

Buna ziua,

Este legal sa lucrezi pentru o firma si sa nu semnez niciun contract. Firma respectiva zice ca tin loc de acte conversatiile prin email si whatsapp. In acest timp au declarat veniturile la ANAF. In noiembrie si decembrie insa au virat banii in contul altei persoane dar tot pe mine m au trecut la ANAF.
Cum lucrati, cu contract de munca sau aveti alt tip de prestari servicii?
Zilier au spus ei.
Zilerii nu au contract de munca constant. Nu stiu daca dv. nu aveti acolo vreo simulare de contract de ziler.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la itm? addora addora Buna seara! Am si eu o nelamurire:in urma cu o luna am realizat o promotie timp de 3 zile,fiind contactata pt acest lucru de o firma din Bucuresti. Nu am ... (vezi toată discuția)
Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)