AVLIL a scris:
Este revendicarea unei suprafete de teren? Care e obiectul, ce inseamna recuperare teren?
este vorba despre un teren pentru care bunicii au platit taxe la sectia financiara pana cand in 1965 au fost anuntati ca trece in patrimoniul municipal urmand sa se faca acolo un parc.lucrul nu s-a petrecut,dat terenul a ramas in folosinta primariei.
Oricum, imi pare a fi o actiune timbrabila la valoare, asa incat trebuia sa fiti informat inca de la inceput de acest lucru. 
este lucrul care m-a mirat si pe mine ca nu s-a facut o expertiza,nu s-a stabilkit valoarea terenului,lucru obligatoriu pentru stabilirea taxei necesare si obligatorii de deschiderii a dosarului de revendicare.
eu nu am vizitat terenul asa ca stiu vag pe unde este cu atat mai putin valoarea lui
Sper ca aveti dovezi despre cand si cum ati fost informat de cuantumul si necesitatea taxei de timbru (mailuri, sms), asa incat puteti solicita toate cheltuielile inapoi. 
nu, am dovezi,comunicarea s-a facut numai telefonic,poate o terta persoana care a recomandat-o sa stie ca si mine adevarul.
Nu vad cum  sa fie admisibil recursul, dar nici cum de a crezut doamna avocat ca cererea de amanare pe motive medicale ar putea fi solutionata inainte... mai ales ca imbecilitatea textelor spune ca e obligata sa trimita un inlocuitor... 
Din pacate... cred ca solutia e corecta, desi asta e o analiza asa, pe ce presupun ca s-a intamplat, neavand sentinta. 
Faceti notificare doamnei etc. 
eu nu inteleg recurs in sensul exact al cuvantului caci nu s-a dat o hotararea judecatoreacsa la cauza in sine,ci dupa spusele d-nei avocat,posibilitatea de a deschide din nou dosarul de data asta in mod corect.
lucru care am sa-l fac dar cu altcineva.
unde trebuie sa ma adresez pentru aceasta notificare a executorului judecatoresc ,la tribunal,la notar ??
Sincere multumiri,stimata d-na avocata Avlil,mi-ai facut ordine in lucruri si mi-ati aratat posibilitatea reala de a actiona mai departe caci sunt ani buni in care am fost departe de evolutia si transformarile din justitia romana..