avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tentativa de furt/distrugere oprita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tentativa de furt/distrugere oprita

Buna ziua,

Ieri seara, am observat ca prietenului meu ii umbla cineva la masina, omul fiind coborat de pe locul din dreapta a unei masini parcata in spate. Prietenul meu a strigat din geam, apoi a fugit jos. Intre timp individul a disparut, abandonand stergatoarele pe care le-a demontat, pe parbriz; masina era inca acolo. Prietenul meu a scos din portbagajul masinii noastre o bata, si a mers la soferul masinii parcate din spate, si a strigat la el. Cand a vazut ca nu era faptasul, fiind imbracat diferit, si-a cerut scuze. Omul a plecat, noi am sunat la politie, si am depus plangere pt distrugere. Intre timp, politistii au primit un apel de la cineva ca a fost amenintat in parcarea respectiva.
Am obtinut filmarea de la camerele de supraveghere a parcarii, in care se vede ca hotul, a coborat din masina respectiva, apoi a fugit, si la volan s-a urcat altcineva. Intrebarea este: sa dam filmarile la politie, chiar daca pe ele se vede si prietenul meu cu bata de baseball? Sau o sa fie incriminat el pentru aceasta? Mentionez ca bata este mica, filmarea este noaptea, si se poate sustine si ca ar fi o umbrela, dar totusi...

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Lovit fara martorii Ionutz_Samareanu Ionutz_Samareanu Buna ziua am si eu o problema.. mai acum cateva zile m-am sicanat in trafic cu un alt conducator auto care se afla in masina cu fiul sau . In cele din urma ... (vezi toată discuția)