avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aviz de functionare gradinita.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aviz de functionare gradinita.

Buna ziua. As dori si ajutorul dvs in legatura cu avizul de functionare a unei cresa(gradinita). Precizez ca sant in divort cu sotia mea, iar dansa a hotarat fara sa se consulte cu mine sa inscrie copilul la o cresa unde am fost in vizita si este sub orice critica ca si conditii de hrana, mediu, si asa mai departe. De aceea sant tare curios cum de functioneaza acest focar de infectie si cum as putea reusi sa scot copilul de acolo
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 30 Martie 2019
Puteti sesiza :
1. ARACIP - Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar
[ link extern ]

2. Directia de Sanatate Publica din judetul respectiv.

3. Comisariatul Regional si Judetean pentru Protectia Consumatorilor
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Regulament de organizare gradinite dmdaniel dmdaniel Buna ziua, Va rugam sa ne precizati care este Legea sub care functioneaza gradinitele si care este temeiul legal (Lege, Ordin, Regulament etc) prin care ... (vezi toată discuția)
Cerc pedagogic mailena-florentina mailena-florentina Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un argument legal prin care pot refuza sustinerea unui cerc pedagogic, la care sunt obligata de catre directorul unitatii ... (vezi toată discuția)