AlexandraDD 
	    	Utilizator

AlexandraDD 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină, administrator
			 claudiufulga 
	    	Utilizator

claudiufulga 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

In plus, ma gandeam ca poate Politia de Frontieră are acces la vreo baza de date unde vedr ca eu de fapt sunt casatorita si observa discrepanta dintre pasaport si baza de date.
 claudiufulga 
	    	Utilizator

claudiufulga 
	    	Utilizator	    

claudiufulga, utilizator
 claudiufulga, utilizator 	
			 Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

andreea.p	                   

Buna ziua!
Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)
	                    andreea.p	                   

Buna ziua!
Am cumparat biletele de avion pentru luna de miere folosind numele de domnisoara. Problema este ca aceasta calatorie va avea loc la 2 luni dupa ... (vezi toată discuția)

alesssandra13	                   

Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu  numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
	                    alesssandra13	                   

Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu  numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)

mmana	                   

Daca obtin o viza de munca de tip J1 pentru SUA pe pasaport si apoi intr-un timp scurt ma casatoresc, pot sa plec cu pasaportul cu acea viza fara sa imi schimb ... (vezi toată discuția)
	                    mmana	                   

Daca obtin o viza de munca de tip J1 pentru SUA pe pasaport si apoi intr-un timp scurt ma casatoresc, pot sa plec cu pasaportul cu acea viza fara sa imi schimb ... (vezi toată discuția)