avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Buna ziua, am primit un proces verbal in care sunt anunțat că s-a pus sechestru pe masina si ca in termen de 5 zile trebuie să predau( aici nu prea inteleg cum le predau și unde?) , dar va rog am nevoie de un raspuns: această masina a fost achiziționată in timpul căsnicie este un bun comun, acel credit l-am luat doar eu pe numele meu fără giranți sau alte semnături, cum poate pune sechestru pe un bun comun? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:33, 4 Aprilie 2019
Cat de vechi este creditul? Cand ati facut ultima plata?
Se poate pune sechestru pe autoturism. In acte cine este proprietar?
Buna ziua, creditul l-am făcut în 2007 și ultimele rate au fost plătite în jur de 2009 mai, stiu ca a fost un credit pe 5 ani și un pc de la altex. Multumesc
Da, in acte eu sunt proprietar, dar nu inteleg din ce cauza bancă in cauza Bcr, au aplicat dobânzi până în 2016, de atunci am fost apelat de la Kruk si mi s-a transmis că suma este de 9000 de lei.
Daca va mai aflati in termenul de contestatie, ar fi bine sa depuneti. Incercati sa mergeti cu actele la cineva de specialitate si sa contestati. Este foarte mare durata si cred ca sunt sanse mari sa fi intervenit prescriptia dreptului de a solicita executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Andi1981 Andi1981 Buna ziua, as dori câteva răspunsuri va rog in legătură cu un proces verbal de executare silită pe care l-am primit și specifică ca s-a pus sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!!! ioana7 ioana7 Am avut un credit la BCR. Din cauza unor probleme de sanatate si a faptului ca am intrat in somaj nu am mai putut plati. Acum ma cauta cei de la KRUK. Au ... (vezi toată discuția)
Executare silita Silviu15 Silviu15 In 2008 am scos un credit in valoare de 54000 RON . Am platit in jur de 22000 RON pana in 2010 . In 2015 , CEC-ul ma da la executor , care merge la Tribunal si ... (vezi toată discuția)