avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am făcut un contract pentru confecționare dormitor, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am făcut un contract pentru confecționare dormitor, am plătit avans dar termenul de livrare a fost depășit și e amânat în continuare. La poliție mi s-a spus că nu mă pot ajuta, cum să-mi rezolv problema?

Buna ziua ! Pe data de 23.02.2019 am chemat pe un domn care face mobila la comanda , sa i a masurile necesare pentru a mi confectiona un dormitor . Toate bune !!! A facut un contract , si i am dat 1800 lei avans , urmand ca pe data de 23.03.2019 sa vina sa si onoreze comanda si sa i dau diferenta de 1830 lei. Dar astazi este 02.04.2019 si ma tot amana ." Ca vin maine, ca nu am masina, ca am probleme personale etc. " . Am fost si la politie , dar domnul politist mi a spus ca l am obosit povestindu i problema mea si ca nu ma poate ajuta. In cazul asta eu cum sa mi rezolv problema ???
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am fost in aceeasi situatie cu dormitorul si bucataria. L-am batut la cap pe nesimtit, care a facut treaba de mantuiala din razbunare. De atunci sincer m-am lecuit de avans 50%. Imi pare rau pt dvs.

Neexecutarea unui contract este cauza civila nu penala.
ChristianAndreea a scris:

O intrebare ??? Daca i am facut notificare prin avocat , ii pot face la politie si o plangere de inselaciune , pe baza contractului ???

Suntem in prezenta unui veritabil litigiu civil, plangerea penala nu va sustinere interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ? lenovo lenovo Buna ziua. Problema mea sta dupa cum scrie si in titlu, in recuperarea unei sume, platite in avans, unui depozite de materiale de constructii pt o marfa ce nu ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de mobila alin086 alin086 Buna ziua.O sa explic pe scurt despre ce vorba.Acum catva timp in urma am achizitionat de la acea firma de mobila ,o camera matrimoniala.Comanda mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme contract mobila pe comanda ramona-oana ramona-oana Buna ziua! La inceputul lunii noiembrie am semnat un contract pentru o mobila de living cu o persoana fizica, am dat un avans, urmand sa primim mobila conform ... (vezi toată discuția)