avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat roman frankfurt am main
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat roman frankfurt am main

Am un dosar de cand eram minor la 17 ani pentru conducere fara permis si nu am oprit la semnalul politie , ma poate ajuta cineva si pe mine sami spuna daca am vreo sansa sa platesc amenda sau sa ma intorc in germania fara sa fiu arestat? Habar nu am cum sa terminat procesul nici daca a existat un proces am facut fapta camd eram acolo student si la scoala de soferi si nu mam mai intors de frica sa nu fiu arestat , cine poate sa ma ajute sa se puna in contact cu mine urgent platesc cat e nevoie nr de telefon 0034642557200 e-mail: nicoincognito6@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 20:19, 2 Aprilie 2019
Buna seara. Nu este din Frankfurt, dar vorbeste si scrie romaneste. Vorbiti cu domnia sa si vedeti pe urma ce si cum. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire cale ferata mai putin de 50 m raychet raychet Buna seara.am si eu o problema si in acelasi timp o mare dilema.mi`a fost luat permisul de conducere sambata asta pentru depasire la mai putin de 50 de m de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul unui avocat care cunoaște legislația germană vitalie93 vitalie93 Buna ziu ma numesc vitalie am 25 de ani cu doi ani in urma am pelacat in Germania deami face un viitor. miam gaset un job nu ideal dar imi cistigam bucata ... (vezi toată discuția)
Cercetare vătămare corporală din culpa Ana-Maria Tudor Ana-Maria Tudor Buna ziua. În urma cu cateva zile ( marti) am fost implicată intr-un accident rutier din care a rezultat rănirea unui domn pe trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)