avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație ccc

Bună ziua, pot beneficia de indemnizația ccc dacă am lucrat în 2018 12 aprilie-16 august, iar pe 27 august m-am angajat în alta parte unde sunt angajată și în prezent iar nașterea ar fi în iulie 2019. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihtzy91 , utilizator 14:04, 3 Aprilie 2019
august 2017 - iulie 2019 perioada eligibila pentru CCC

aprilie 2018 - iulie 2019 (16 luni) este perioada luata in calcul ... in acest caz, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Mulțumesc frumos, credeam ca ma afectează acele 10 zile de întrerupere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Elena29Melania Elena29Melania Buna seara! Am lucrat timp de 8 ani pana la data de 10 aprilie 2018, apoi am avut o intrerupere in cartea de munca pana pe 3 septembrie 2018, pe 3 septembrie ... (vezi toată discuția)
IndemnizaȚie creȘtere copil merchez ioana merchez ioana Dacă am lucrat perioada 05.09.2016- 31.08.2017, apoi am avut întrerupere 3 luni, după m-am angajat de la 1.12.2017 până în prezent. Copilul se naște la ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)