avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizație de construcție
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizație de construcție

Dacă doresc sa imi construiesc o magazie mare in gradina am nevoie de autorizatie ? Sau care sunt demersurile ?

Alte discuții în legătură

Tragere curent in extravilan adrian-gabriel adrian-gabriel Buna ziua intentionez sa construiesc o magazie de lemn de 5m x 5m pe teren extravilan. magazia nu va avea fundatie ci va fi pe piloni...in fine...nu necesita ... (vezi toată discuția)
Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)