avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatii de constructie pentru anexe
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatii de constructie pentru anexe

Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe structura usoara, stalpi de lemn si BCA, si acoperis de tabla. M-ar interesa daca am nevoie de proiecte si autorizatii de constructie sau pot pur si simplu sa o ridic. Mantionez ca nu vor fi nici un fel de instalatii in ea (electrice sau sanitare) va fi pur si simplu o magazie eventual garaj in viitor.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 11:42, 29 Martie 2013
Aveti nevoie de autorizatie de constructie. Atentie ca amenzile sunt foarte mari !!!!
Nu conteaza daca are instalatie electrica sau nu. Singura constructie care nu are nevoie de autorizatie este constructia provizorie, fara fundatie si care poate fi mutata dintr-un loc in altul pe teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o magazie si un gard ....sunt in tribunal danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Am nevoie de un sfat care m-ar putea ajuta sa ies cu bine din urm. situatie: in anii 2008-2009 am construit FARA AUTORIZATIE o anexa ... (vezi toată discuția)
Problema obtinere autorizatie constructie garaj. alexandruuu99 alexandruuu99 Buna seara! De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj. Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)