avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Bogdyy80
                      Utilizator

Bogdyy80
                      Utilizator                    

Bogdyy80, utilizator
 Bogdyy80, utilizator                   
                 Bogdyy80	                   

Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdyy80	                   

Bună ziua! Am o problema și aștept câteva sfaturi de la dumneavoastră. Am comandat câteva produse din China,și am urmărit coletul pe site-ul poștei ... (vezi toată discuția)

Ramona BIBI	                   

Bună ziua.
Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos :
În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)
	                    Ramona BIBI	                   

Bună ziua.
Dacă ma puteți ajuta cu privire la situația de mai jos :
În data de 15.06 ac am trimis prin posta romana un colet cu ramburs (val ramburs 130 ... (vezi toată discuția)

popagrigore	                   

Buna dimineata. As vrea sa-mi dea cineva un sfat. Am un magazin online si implicit trimit cateva colete pe zi. Asa reusesc sa-mi vand marfa si in tara. Acum o ... (vezi toată discuția)
	                    popagrigore	                   

Buna dimineata. As vrea sa-mi dea cineva un sfat. Am un magazin online si implicit trimit cateva colete pe zi. Asa reusesc sa-mi vand marfa si in tara. Acum o ... (vezi toată discuția)