avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În caz de separare a doi soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În caz de separare a doi soti

Bună seara ma numesc Adriana Elena,trăiesc în concubinaj de 10 ani ,avem două fetițe de 7 ani respectiv 3 ani,acum câteva zile concubinul meu care acum este plecat în străinătate mi-a trimis numeroase mesaje de amenințare,că îmi va lua copii,ii va duce departe de mine si ca nu ii voi mai vedea,mentionez faptul că aceste fetițe poarta numele tatălui,Asi dori să știu dacă si eu am un drept asupra lor și dacă aș putea să fac ceva să le țin lângă mine si daca chiar poate să le ducă departe?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 22:29, 5 Aprilie 2019
Dacă știți că relația cu partenerul dvs nu o sa mai funcționeze în viitor, va sfătuiesc să formulati cât mai urgent acțiune în instanță pentru ca domiciliul copiilor sa fie stabilit în mod legal la dvs. De asemenea, tatăl va fi obligat să achite fetelor pensie de întreținere in cuantum de 1/3 din veniturile lui.
Luati legatura cu un avocat recomandat sau de pe forum sa va sprijine în acest demers.
Nu va poate lua fetele. Înregistrați tot ce va spune sau păstrați mailurile. Mare grija la reacțiile dumneavoastră, încercați sa nu folosiți nimic din ce poate fi folosit în instanta împotriva dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ContSters87658 ContSters87658 Buna ziua! As dori sa aflu cum pot proceda ca tatal natural al fetitei mele sa o poata recunoaste. Acum 4 ani si jumatate am avut o relatie cu un barbat si am ... (vezi toată discuția)
Numele copilului minor dupa divort lorelya7x lorelya7x Buna ziua, Dupa desfacerea casatoriei prin divort, instanta judecatoreasca i-a incredintat sotiei mele fetita in varsta de 5 ani. Adevaratul motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Custodie rodicagr rodicagr Buna ziua. Ma numesc Lazar Rodica sint stabilita in Grecia. Am o fetita de 12 ani, rezultata din urma unei legaturi de concubinaj. Tatal ei nu ma lasa sa am ... (vezi toată discuția)