avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumpărare auto din Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumpărare auto din Italia

Buna seara! As dori sa cumpăr o masina adusă din Italia pe platforma, de un roman! Masina nu are numere, deci presupun ca este radiată in Italia! Tipul mi-a spus ca nu a făcut contract de vânzare-cumpărare cu Italianul, pentru ca are datorii mari pe la impozit. In schimb mi-a zis ca pot face eu contract între mine și italian...bine-nteles ca ar semna altcineva in locul italianului. Menționez ca are cartea mașinii și certificatul, unde are toate datele italianului. Întrebările mele sunt următoarele: se poate face așa ceva fără sa am probleme la inscriere și la RAR? Și cum îmi dau seama ca masina a fost radiată din Italia! Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto ContSters334735 ContSters334735 Buna tuturor am adus o masina din italia,pe platforma n-am facut contract de V.C antre mine si italian fiind proprietarul masinii am fost sa scot primele ... (vezi toată discuția)