avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa recuperez banii de la o firma de recrut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa recuperez banii de la o firma de recrut are?

Job office este o firma de recrutare pe OLX si au anunturi ca angajeaza soferi in London , la inceput nu cer bani dar dupa cateva zile iti trimit email si cer bani. Am platit 460 de euro si nu am primit nimic de munca m-au inselat. Va rog sa ma ajutati sa recuperez banii sau macar sa facem ceva sa nu mai pacaleasca si alti oameni!
Cel mai recent răspuns: Popa Antonel , utilizator 19:12, 8 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa faceti o plângere penală la secția de poliție de la domiciliul dvs pt înșelăciune.Sansele sunt mici sa recuperați ceva depinde daca firma exista,e doar un anunt fals,etc.In general firmele de intermediere încasează de la angajator un comision, sau de la angajat după ce acesta începe job-ul primește un salariu etc.
Dar politia poate verifica pe ce nume este contul unde am virat banii? Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic da,dar probabil o sa dureze.Oricum nu aveti prea multe variante asa ca faceti o plângere penală pt înșelăciune.
Nu am inteles ce act ati semnat? Contract, solicitare, cerere, etc?
Contract

Alte discuții în legătură

Furt Claudeclary Claudeclary Buna ziua! As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia ... (vezi toată discuția)
(recuperare) - inselaciune in intermediere loc de munca? dorex09 dorex09 in 19.01.11 am contactat o firma de intermediere ptr. un loc de munca in strainatate,urmand sa plec pe data de 05.02.11.cu doua zile inainte de plecare sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare strainatate-teapa stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua,poate ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns,eu impreuna cu alte cateva sute de persoane ,am aplicat cu ceva timp in urma pentru un job in ... (vezi toată discuția)