avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Desfiintare spatiu verde pentru parcari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Desfiintare spatiu verde pentru parcari

Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema:
Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad pe geam) este o gradinita de copii. Intre bloc si gradinita exista spatiu verde. Primaria sector 3 doreste sa desfiinteze spatiul verde si sa construiasca parcari pe partea cu gradinita (nu sub geamul meu, dar langa gardul gradinitei). Intrebarea mea este: exista lege care stabileste de cat spatiu verde trebuie sa dispuna o gradinita (in care invata copii)? Mentionez ca pe 3 laturi ale terenului alocat gradinitei exista parcari, doar aceasta latura ramase fara betoane si avea copaci. Acum, cu aceasta decizie, dispar copacii, copii vor inhala noxele masinilor, iar noi, locuitorii pe partea din spate vom avea poluare, vom auzi zgomotul masinilor (incepand de dimineata), oxigen mai putin (dispare spatiul verde), caldura mai mare (apar betoanele) etc.

Cum putem rezolva aceasta problema? S-au strans deja semnaturi de la toti proprietarii celor 5 scari si majoritatea este impotriva desfiintarii spatiului verde (multi au animale de companie pe care le plimba in gradina din spatele blocului)

In asteptarea raspunsului dvs
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inlocuire spatiu verde lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Inlocuire spatiu verde cu parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un oraș la parterul unui bloc. mulți ... nelvex nelvex Buna ziua, locuiesc intr-un oraș la parterul unui bloc. Mulți ani am avut in fata apartamentului o mica grădinița cu flori. Cam toate apartamentele de la ... (vezi toată discuția)