avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inlocuire spatiu verde cu parcari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inlocuire spatiu verde cu parcari

Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema:
Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad pe geam) este o gradinita de copii. Intre bloc si gradinita exista spatiu verde. Primaria sector 3 doreste sa desfiinteze spatiul verde si sa construiasca parcari pe partea cu gradinita (nu sub geamul meu, dar langa gardul gradinitei). Intrebarea mea este: exista lege care stabileste de cat spatiu verde trebuie sa dispuna o gradinita (in care invata copii)? Mentionez ca pe 3 laturi ale terenului alocat gradinitei exista parcari, doar aceasta latura ramase fara betoane si avea copaci. Acum, cu aceasta decizie, dispar copacii, copii vor inhala noxele masinilor, iar noi, locuitorii pe partea din spate vom avea poluare, vom auzi zgomotul masinilor (incepand de dimineata), oxigen mai putin (dispare spatiul verde), caldura mai mare (apar betoanele) etc.

Cum putem rezolva aceasta problema? S-au strans deja semnaturi de la toti proprietarii celor 5 scari si majoritatea este impotriva desfiintarii spatiului verde (multi au animale de companie pe care le plimba in gradina din spatele blocului)

In asteptarea raspunsului dvs
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:57, 15 Aprilie 2019
Problema este dsicutabila numai dupa analiza statutuui terenului gradinitei
Daca terenul apartine domeniului public ,prinaria poate dispune dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare spatiu verde pentru parcari lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Inlocuire spatiu verde lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema: Locuiesc in sectorul 3 intr-un bloc de 8 nivele ( 5scari), pe partea din spate. Cladirea vecina ( pe care o vad ... (vezi toată discuția)
Parcari pe spatiul verde al blocului? mihasi mihasi Locuiesc in Bucuresti si la mine la bloc s-a hotarat sa se ia din spatiul verde , acolo unde se poate, pentru amenajarea unor parcari. Amenajarea o face ... (vezi toată discuția)