Controlorii STB fostul RATB au voie sa-ti faca fara acordul tau poza cu telefonul de serviciu si sa o trimita la sediul STB? Nu este o incalcare a regulamentului GDPR?
Cam asta se intampla acum in Bucuresti, chiar daca faci dovada ca ai abonament valabil.
Nu, dreptul la imagine este protejat.
Atentie, nu este vorba de GDPR, deci in plangerea scrisa cu confirmare de primire adresata STB-ului mentionati violarea dreptului la imagine!!!
Mentionati deasemenea in plangere ca va rezervati dreptul de a da in judecata STB-ul (pastrati recepisa).
Chiar daca nu aveati bilet nu aveau voie sa va fotografieze, nici pe dvs, nici cardul de identitate, nici pasaportul.
In mod cert este vorba de niste imbecili care se amuzeaza intre ei, mari mahari, sefi pe maturi la STB.
La un al doilea eveniment de acest tip faceti inregistrari video, luati nr.le de matricula ale imbecililor si actionati in justitie impotriva STB-ului (cu un avocat bun aveti posibilitatea sa le luati banii pt cateva sute de abonamente).
Amenda ratb
ContSters51645
Buna ziua. Astazi am fost gasit de controlori fara abonament, pur si simplu l-am uitat acasa... Am primit amenda 50 ron.. Cum pot sa o anulez? Am inteles sa ... (vezi toată discuția)